Genelsket

Pris: 250,00 DKK
Roman, 268 sider. Signeret og inkl. forsendelse i Danmark. En aften på stranden sidder Anders med kikkerten i hånden og betragter sin søn, Thor, der sammen med to venner er ude at dykke i havet for at harpunere fisk. Imens føres hans tanker tilbage til ungdomskæresten Cecilie, som han ikke kan få ud af hovedet, og en indre rejse begynder. Men samtidig lurer der en potentiel fare ude på vandet …

NØGENT HJERTE

Pris: 199,00 DKK
Roman, 277 sider. Signeret og inkl. forsendelse i Danmark. En sommeraften beslutter Emil, hans kæreste, Maja, og deres vennepar, Mads og Helle, at de trænger til mere spænding i deres liv. Derfor aftaler de, at de det følgende år vil bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Men vejen mod realiseringen af deres drøm er belagt med forhindringer. Tidligere fatale hændelser er med som bagage i rygsækken og må håndteres sammen med de nutidige. Spørgsmålet er bare, hvordan det hele skal takles?

NØGEN HJEMKOMST

Pris: 199,00 DKK
Roman, 298 sider. Signeret og inkl. forsendelse i Danmark. Fristelser og kriser i parforholdet Emil og hans kone, Louise, er et succesfuldt par, der umiddelbart har alt, hvad man kunne ønske sig: en lækker bolig med pool i det sydlige Florida, spændende jobs og to dejlige børn. Men som så mange andre karrieremennesker har de svært ved at blive ét sted for længe, så da nye muligheder viser sig, tager de springet. Efter flere år i udlandet vender de tilbage til Danmark. Hjemkomsten byder på både fristelser og kriser, og der må kæmpes for kærligheden.

NØGEN HUKOMMELSE

Pris: 199,00 DKK
Roman, 295 sider. Signeret og inkl. forsendelse i Danmark. Under et halvmaraton i det sydlige Florida besvimer danske Emil og mister fragmenter af sin hukommelse. Værst for ham er, at han ikke husker, hvordan han mødte sin kone, Louise, og i sin følgende søgen efter identitet bliver han af sin ufuldkomne hukommelse ført vidt omkring blandt tidligere forhold på en indre og ydre rejse. Men hvor vil rejsen føre ham hen?